Bienal

Mujeres en las Artes Visuales

La Biennal Mirades de Dones produeix i reuneix iniciatives que visibilitzen el talent de les dones i que tenen el gènere com a eix de reflexió, debat i creació.

La BMM-2018, en la seva segona edició, aferma i reforça els objectius proposats en la seva primera convocatòria per visibilitzar i difondre la creació realitzada per artistes i dones professionals en l'àmbit de les arts visuals del territori espanyol i a nivell internacional.

 

Des de març a setembre, la Biennal Mirades de Dones reuneix iniciatives al voltant de la participació de les dones en el context de l'art i la seva tornada a la societat.

La segona edició de la Bienal continua treballant amb un format obert que no es concentra en un sol espai físic ni temporal, que cerca models alternatius amb l'objectiu de potenciar treballs transversals i formats en procés que evidenciïn i donin visibilitat a la posició de les dones dins la societat i en la creació contemporània.

Novament aquest any contribuïm a la producció de cinc propostes seleccionades a partir d'una convocatòria pública, sumades a les propostes invitades, promogudes des de institucions i entitats, la difusió de les quals és recolzada des de MAV.

Treballem amb una metodologia basada en la Sororitat i la Reciprocitat com a eina de col.laboració i diàleg. Continuem amb el Gènere com un eix de creació i debat, convençudes del fet que encara resta molt per buscar, explicar i desvetllar.

Aquesta Bienal és l'aportació de MAV en la direcció d'un context mundial complexe i necessitat de canvis que aposten per una altra manera de relacionar-se i d'integrar "l'altre" dins d'un concepte obert, divers i global de ciutadania, on les dones tenim molt a dir i a fer.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de tu navegación en nuestro sitio. Si continúas navegando, consideraremos que aceptas su uso.
Siempre podrás revocar tu consentimiento y obtener más información aquí.