Bienal

Mujeres en las Artes Visuales

La Biennal Mirades de Dones produeix i reuneix iniciatives que visibilitzen el talent de les dones i que tenen el gènere com a eix de reflexió, debat i creació.

La BMM-2018, en la seva segona edició, aferma i reforça els objectius proposats en la seva primera convocatòria per visibilitzar i difondre la creació realitzada per artistes i dones professionals en l'àmbit de les arts visuals del territori espanyol i a nivell internacional.

 

La BMM-2018 produeix i reuneix iniciatives que visibilitzen el talent de les dones i que tenen el gènere com a eix de reflexió, debat i creació, per complir a els objectius següents:

-Afermar la idea que la diversitat de gènere, com la diversitat cultural, contribueix a enriquir l'excel·lència en l'àmbit de l'art, la cultura i l'educació.

-Insistir en la necessitat d'incloure el criteri d'igualtat en l'educació i la cultura i en els àmbits públic i privat.

-Reforçar les connexions amb institucions, associacions o col·lectius socials que comparteixin els criteris d'igualtat.

-Demostrar que el treball en xarxa aporta una millor visibilitat i afectivitat a les nostres accions, sota el paraigua de la sororitat i la reciprocitat.

-Consolidar a la nostra associació com a fòrum de reflexió i pensament en l'àmbit del feminisme, el gènere i les arts visuals.

-Promoure les accions i treballs de les sòcies que composem i donem sentit a MAV.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de tu navegación en nuestro sitio. Si continúas navegando, consideraremos que aceptas su uso.
Siempre podrás revocar tu consentimiento y obtener más información aquí.